Roden, Dinges
Groene Zoom 20
9301 SJ Roden
Telefoon: 050-502 01 88

Roden, Dinges

Locatie Dinges is gevestigd op een mooie locatie aan de Groene Zoom in Roden.
Bij de groepsindeling van Dinges is gekozen voor een horizontale leeftijdsopbouw. Dat houdt in dat kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd samen in een groep verblijven. Het kinderdagverblijf bestaat uit drie groepen:

  • De babygroep: 0-1 jaar
  • De dreumesgroep: 1-2 jaar
  • De peutergroep: 2-4 jaar

Bij de opvang van de allerjongsten ligt het accent vooral op de individuele verzorging en het geven van toegewijde aandacht, waarbij het ritme van thuis zoveel mogelijk wordt gevolgd. De pedagogisch medewerkers nemen rustig de tijd voor het voeden, verschonen en naar bed brengen. In de knusse en veilige omgeving kunnen kinderen zich ongestoord ontwikkelen, trappelen in de box, kruipend de speelruimte ontdekken en kennismaken met leeftijdsgenootjes.

Oudere kinderen kunnen zich in de dreumes- en peutergroep verder ontwikkelen en hun zelfstandigheid vergroten in een uitdagende omgeving. Waarbij afzonderlijk van de vaste onderdelen in de dagindeling ook ruimte is voor leuke en leerzame activiteiten. Daarnaast is er voor elke groep een buitenruimte in de afgesloten tuin. Waar kinderen lekker kunnen rondrennen, kunnen spelen in de zandbak of hun energie kwijt kunnen met rijdend spelmateriaal.

Door de huiselijke en besloten sfeer in het kinderdagverblijf voelt ieder kind zich er al snel op zijn gemak en kunt u met een gerust gevoel werken of studeren.

 

Dinges
Groene Zoom 20
9301 SJ Roden
Telefoon: 050-502 01 88

E-mail: dinges@kidscasa.nl

 

Contactformulier Dinges

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven