Roden, de Paarse Vlieger

Groene Zoom 6-8
9301 SJ Roden
0592 67 55 34 (kies 6)

Locatie PSG de Paarse Vlieger

Peuterspeelgroep de Paarse Vlieger is evenals peuterspeelgroep de Oranje Vlieger gevestigd in het gebouw van locatie de Vlieger, waar ook het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang gebruik van maken. Deze peuterspeelgroep heeft een eigen toegang aan de achterkant van het gebouw, waardoor niemand elkaar in de weg loopt bij haal- en brengmomenten. De groepsruimte is ingedeeld met verschillende speelleerhoeken. Het speelplein met klimhuisje, glijbaan en een zandbak grenst aan de groepsruimte.

De Paarse Vlieger is voor kinderen vanaf 2 jaar van maandag- t/m vrijdagochtend van 8.45 uur tot 11.30 uur geopend.

Peuterspeelgroep de Paarse Vlieger
Groene Zoom 6-8
9301 SJ Roden
Telefoon: 0592 67 55 34  (kies 6)

Medewerkers van PSG de Paarse Vlieger

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij de Paarse Vlieger

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 9,18 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,05 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

  • Bruto uurtarief Peuterpakket
    € 9,18

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: