Organisatie

Welkom bij Kidscasa Kinderopvang

Uw kind toevertrouwen aan de zorg van anderen vraagt om een zorgvuldige afweging. Als ouder/verzorger wilt u immers de zekerheid dat uw kind wordt opgevangen in een veilige, vertrouwde en inspirerende omgeving? Wij hopen dat de opvang die wij bieden aan uw verwachtingen en eisen zal voldoen en dat uw kind zich ‘praktisch thuis’ zal voelen.

Doel
Het doel van Kidscasa is om ouders professionele opvangmogelijkheden te bieden voor hun kinderen. Om deze doelstelling te realiseren bieden we voor verschillende leeftijdsgroepen verschillende vormen van kinderopvang.

Achtergrond
Naast het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang biedt Kidscasa ook gastouderopvang en speciale kinderopvang. Onder de naam Vlieg-In organiseert Kidscasa opvang voor kinderen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsstoornis op de zaterdag, in schoolvakanties en op woensdagmiddag in schoolweken. Tevens worden er logeerweekenden voor deze kinderen aangeboden.
Kidscasa biedt per week opvang aan ongeveer 1900 kinderen, verdeeld over verschillende locaties en vormen van kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Bij Kidscasa werken circa 230 medewerkers.

Servicebureau
Het Servicebureau is gevestigd in het gebouw van De Vlieger in Roden. Hier bevinden zich de ondersteunende afdelingen van de kinderopvang zoals de administratie, het plaatsingsbureau en directie.
Het Servicebureau is van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 8:30 – 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 – 12:30 uur op 050- 5020244.

Wij vertrouwen erop dat de website antwoord geeft op al uw vragen op het gebied van kinderopvang. Mocht u echter meer willen weten, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.