Roderwolde, de Boemerang

Hoofdstraat 21
9315 PA Roderwolde
06 10 17 84 65

Locatie BSO de Boemerang

De Boemerang is een kleine, gezellige buitenschoolse opvang in de multifunctionele accommodatie in het dorpje Roderwolde. Doordat de school ook in hetzelfde gebouw is gehuisvest sluit de opvang naadloos op elkaar aan en is het er voor de kinderen veilig en vertrouwd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers werken nauw samen met de verenigingen uit het dorp en zorgen voor leuke wisselende activiteiten waarbij plezier voorop staat.

De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag.

De Boemerang
Hoofdstraat 21
9315 PA Roderwolde
Telefoon: 06 – 10 17 84 65
E-mail: boemerang@kidscasa.nl

Medewerkers van BSO de Boemerang

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Opvangmogelijkheden bij de Boemerang

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie geen opvang)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. (beperkte mogelijkheden!)

Voor alle kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads meer informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,50 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (BSO)
  € 7,51
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (BSO)
  € 7,70
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (BSO)
  € 7,88

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: