Oldekerk, BSO ’t Beukenootje

Beukenlaan 2
9821 PJ Oldekerk
0594 507 021

Locatie BSO ’t Beukenootje

Op hetzelfde adres als het kinderdagverblijf, aan de Beukenlaan 2 te Oldekerk, vindt u BSO ’t Beukenootje. Deze BSO groep is speciaal bedoeld voor onze BSO kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar.

Sinds april 2021 worden hier Iedere dinsdag de jongste BSO kinderen opgevangen in een heerlijke lichte speelruimte.

De ruimte is voorzien van verschillende speelhoeken, waaronder een keukenhoek, een knutsel en autohoek en een waterhoek.

Aan de grote tafels worden de maaltijden genuttigd en diverse activiteiten gedaan.

Buiten spelen doen we op ons ruime buitenterrein en speels opgezette buitenterrein De BSO kinderen genieten hier van de zandbak, de trampoline, het rijdend speelmateriaal en het grote grasveld,  waar ze eventueel heerlijk kunnen samen spelen met de jongere kinderen. Een heerlijke plek om lekker bij te komen van een enerverende schooldag!

Kinderdagverblijf ‘t Beukenootje ligt in een rustige woonwijk van Oldekerk. Het kinderdagverblijf heeft een verticale groep, wat betekent dat er in deze groep kinderen van 0-4 jaar worden opgevangen. Daarnaast heeft ’t Beukenootje een Peuterspeelgroep voor de leeftijd van 2-4 jaar.

’t Beukenootje
Beukenlaan 2
9821 PJ Oldekerk
Telefoon: 0594-50 70 21

Medewerkers van KDV de ’t Beukenootje

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Opvangmogelijkheden van KDV ’t Beukenootje

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • Profijtpakket - Opvang op twee of meer vaste middagen (schoolweken) en twee of meer hele dagen (vakantieweken) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en geen opvang gedurende 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. De mogelijkheden voor flexibele opvang zijn afhankelijk van de ruimte op de groepen (er moet voor een flexibele plaatsing een plekje voor de volledige week worden vrijgehouden) en zijn daarmee zeer beperkt!

Voor meer informatie, kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads meer informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,29 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

Door de werking van de kinderopvangtoeslag is het voor bijna alle ouders verreweg het goedkoopst om gebruik te maken van het Profijt pakket. Onze medewerkers helpen u graag met eventuele proefberekeningen.

 • Bruto uurtarief Profijtpakket BSO
  € 7,27
 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (BSO)
  € 7,77
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (BSO)
  € 7,96
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (BSO)
  € 8,15

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: