Peize, de Rode Kameleon

Esweg 2A
9321 BN Peize
0592 67 55 34 (kies 4)

Locatie PSG de Rode Kameleon

De Rode Kameleon is gehuisvest in het Multifunctionele gebouw De Essen. Gelegen aan de rand van Peize. De Kameleon biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De locatie bestaat uit twee kinderdagverblijf-groepen en twee peuterspeelgroepen. Alle groepsruimten in het gebouw zijn te bereiken via de centrale speelhal in het midden van het gebouw.

De Rode peuterspeelgroep heeft een grote lichte ruimte die voorzien is van verschillende speel-leerhoeken. Zo staat er binnen in de groepsruimte een prachtig speelhuis met glijbaan en beschikt de Rode Kameleon over een eigen sanitaire ruimte. Aan de achterzijde van het gebouw is een mooi groot en afgeschermd buitenspeelplein met veel groen, een zandbak, glijbaan en ander rijdend materiaal aanwezig. De Kinderen spelen graag buiten en kunnen zich hier heerlijk uitleven en hun energie kwijt. Het buitenspeelplein wordt gedeeld met de andere groepen van de Kameleon. Naast de momenten van vrij spel worden ook gerichte activiteiten aangeboden die aansluiten bij de leeftijd, de ontwikkeling en de interesses van de kinderen.

De Rode Kameleon is voor kinderen vanaf 2 jaar van dinsdag- t/m donderdagochtend van 8.30 uur tot 11.15 uur geopend. De peuterspeelgroep heeft twee groepen (woensdagmorgen-vrijdagmorgen en dinsdagmorgen-donderdagmorgen).

Peuterspeelgroep de Rode Kameleon
Esweg 2A
9321 BN Peize
Telefoon: 0592 – 67 55 34 (kies 4)

Medewerkers van PSG de Rode Kameleon

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Prijzen van de Rode Kameleon

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 11,14 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,40 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 11,14
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: