Haulerwijk, de Vuurtoren

Laweijstraat 17
8433 KE Haulerwijk
0516 422 524

Locatie BSO de Vuurtoren

De Vuurtoren is gevestigd in een centraal pand in het dorp Haulerwijk. De Vuurtoren maakt deel uit van de Brede school de Laweij die tegenover het pand van de Vuurtoren staat. Deze Kleinschalige locatie heeft een relatief klein team van pedagogisch medewerkers, waardoor er een nauwe verbinding ontstaat tussen kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en de Brede school de Laweij.

De Buitenschoolse opvang op De Vuurtoren biedt opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het gebouw heeft van binnen een huiselijke en frisse uitstraling. Achter en voor het gebouw is een mooie afgeschermde speelplaats aanwezig die is opgesplitst in twee delen. Een deel voor het kinderdagverblijf en een groot deel voor de buitenschoolse opvang met veel groen en mooie speeltoestellen.

Met een geheel eigen sfeer en inrichting is het echt vrije tijd voor de kinderen. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een liefdevolle, gezellige en huiselijke opvang voor de kinderen. Door een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van knutselen, bewegen en muziek is er voor ieder wat wils. Maar niets Moet!

BSO de Vuurtoren is 5 middagen per week geopend en biedt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ook voorschoolse opvang aan. In schoolvakanties en op margedagen kunnen de kinderen de gehele dag opgevangen worden.

Laweijstraat 17
8433 KE Haulerwijk
Telefoon: 0516 – 42 25 24
E-mail: vuurtoren@kidscasa.nl

[

Medewerkers van BSO de Vuurtoren

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

 • Hennie
  Hennie pm'er

Opvangmogelijkheden bij BSO de Vuurtoren

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie geen opvang)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. (beperkte mogelijkheden!)

Voor alle kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads meer informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,50 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (BSO)
  € 7,22
   
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (BSO)
  € 7,41
 • Bruto uurtarief Flexibele opvang (BSO)
  € 8,30
   
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (BSO)
  € 7,59
   

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: