Roderwolde, de Boemerang

Hoofdstraat 21
9315 PA Roderwolde
06 – 13 80 91 93

Locatie PSG de Boemerang

Peuterspeelgroep de Boemerang is gevestigd in de multifunctionele accommodatie (MFA) in Roderwolde. De peuterspeelgroep beschikt over een groepsruimte die licht en kleurig is, waarin het prettig is om te werken en spelen. ’s Middags, wanneer de peuterspeelgroep niet aanwezig is, wordt de ruimte gebruikt door de buitenschoolse opvang. Rondom het gebouw is een afgeschermd buitenplein met een klimhuis, zandbak en allerlei rijdend spelmateriaal.

Bij peuterspeelgroep de Boemerang kan uw kind vanaf 2 jaar terecht. De peuterspeelgroep is geopend op dinsdag- en vrijdagochtend van 8.30 uur tot 11.15 uur.

Hoofdstraat 21
9315 PA Roderwolde
06 – 13 80 91 93

Medewerkers van PSG de Boemerang

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij de Boemerang

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 11,14 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,40 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 11,14
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: