Roden, de Rank

Floralaan 3
9301 KE Roden
Telefoon: 050 – 5020244

Locatie PSG de Rank

Basisschool De Rank in Roden is een gezellige school voor kinderen van christelijke ouders. Op de Rank staat het team met enthousiasme en toewijding klaar voor alle kinderen om hen goed onderwijs en een mooie schooltijd te bieden. Wij doen er alles aan om kinderen helemaal tot hun recht te laten komen. Dat betekent dat ieder kind het onderwijs en de zorg krijgt die bij zijn talenten en mogelijkheden past.

Op dit moment, maart 2024, zijn we bezig met het openen van de Peuterspeelgroep voor de Rank. Het is de intentie om na de zomervakantie van 2024 te starten met de peuterspeelgroep op de Rank, maar als er al eerder voldoende aanmeldingen zijn, kunnen we eventueel ook eerder starten.

Door een peuterspeelgroep bij de school te organiseren kunnen wij goed aansluiten bij deze missie van de Rank. Het organiseren van peuteropvang op dezelfde locatie als de school is voor kinderen heel erg fijn; zo kunnen ze al op een heel makkelijke en laagdrempelige manier wennen aan de gebruiken op een grote school en kunnen de juffen en meesters van de school gemakkelijk even op de peuterspeelgroep naar binnen lopen. Het is overigens geen verplichting voor uw kind om naar dezelfde school te gaan als waar het naar de peuterspeelgroep gaat, dat geldt uiteraard ook andersom.

PSG de Rank is voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar en is op dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 uur tot 11.15 uur geopend.

Peuterspeelgroep de Rank
Floralaan 3
9301 KE Roden
Telefoon: 050 5020244

Medewerkers van PSG de Rank

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij PSG de Rank

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 11,14 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,40 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 11,14
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: