Roden, de Vlieger
Groene Zoom 6-8
9301 SJ Roden
Telefoon: 050-502 57 90

Roden, de Vlieger

Locatie de Vlieger is gevestigd in een speciaal voor kinderopvang ontworpen gebouw in Roden. De Vlieger biedt verschillende vormen van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. De locatie bestaat uit vier kinderdagverblijfgroepen, twee peuterspeelgroepen en een ruimte voor de buitenschoolse opvang. Alle groepsruimten in het gebouw zijn te bereiken via de centrale speelhal in het midden van het gebouw. De groepsruimten van het kinderdagverblijf zijn kindvriendelijk ingericht met verschillende speelhoeken en nodigen kinderen uit tot spelen. Naast de momenten van vrij spel worden ook gerichte activiteiten aangeboden die aansluiten bij de leeftijd, de ontwikkeling en de interesses van de kinderen. Rondom het gebouw, aangrenzend aan de groepsruimten, zijn afgeschermde buitenspeelpleintjes met een klimhuis met glijbaan, een zandbak en allerlei rijdend spelmateriaal.
De leeftijdsopbouw van de kinderdagverblijfgroepen is op dit moment verticaal, 0-4 jaar. In een verticale groep groeien kinderen samen op, waardoor vriendschappen op jonge leeftijd al kunnen ontstaan. Ook is het mogelijk broertjes en zusjes in dezelfde groep te plaatsen. De kinderen zullen in de vier jaar tijd dat ze het kinderdagverblijf bezoeken niet van groep wisselen en hebben vier jaar lang dezelfde pedagogisch medewerkers die hen begeleiden en verzorgen.

Ons team van professionele pedagogisch medewerkers maakt het iedere dag weer mogelijk om uw kind met een gerust gevoel bij de Vlieger te brengen.

 

De Vlieger
Groene Zoom 6-8
9301 SJ Roden
Telefoon: 050-502 57 90

E-mail: vlieger@kidscasa.nl

Contactformulier de Vlieger

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven