Roden, de Tandem

Klimop 2
9301 PK Roden
050 – 501 50 35

Locatie PSG de Tandem

Peuterspeelgroep De Tandem is gevestigd in de dependance van OBS De Tandem. Het gebouw en de buitenruimte worden gedeeld met de kleutergroepen van OBS De Tandem. Het voormalige speellokaal is omgebouwd tot een sfeervolle en zeer ruime groepsruimte. Naast de reguliere peuterspeelgroep kan uw kind ook met een VVE-indicatie terecht bij PSG de Tandem.
Bij PSG De Tandem is een grote rol weggelegd voor het grootoorvosje Jikke, een handpop. Jikke is één van de figuren uit de methode ‘Leefstijl voor peuters’. Jikke beleeft alle avonturen met de peuters mee en dit geeft ze aanleiding om in gesprek te raken over zaken die hen bezighouden. De peuters van de peuterspeelgroep zijn dol op Jikke.

De peuterspeelzaal is geopend op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. De combinaties van dagdelen zijn maandag- en donderdagochtend en dinsdag- en vrijdagochtend.
De reguliere groep is op deze dagen geopend van 8.30 uur tot 11.15 uur en wordt gecombineerd met de VVE-groep. Voor kinderen met een VVE-indicatie is PSG de Tandem op deze dagen geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Peuterspeelgroep de Tandem
Klimop 2
9301 PK Roden
Tel: 050 501 50 35

Medewerkers van PSG de Tandem

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Medewerkers van PSG de Tandem

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij PSG de Tandem

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 11,14 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,40 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 11,14
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: