Peize, Sport & Spel

Hereweg 1/b
9321 CE Peize
06 34 23 14 41

Sport & Spel BSO Peize

Op het voetbalveld van VV Peize kunnen kinderen van De Kameleon terecht in de BSO Sport & Spel. Op deze locatie worden vooral veel buitenactiviteiten aangeboden waaraan alle kinderen deel kunnen nemen. De locatie ligt vlak bij de scholen en het bosplan, zodat er makkelijk van deze voorzieningen gebruik gemaakt kan worden. Daarnaast wordt er in de herfst- en winterperiode vaak gebruik gemaakt van de naastgelegen sporthal. De Sport en Spel BSO is voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Sport en Spel BSO
Hereweg 1/b
9321 CE Peize
Telefoon: 06 34 23 14 41
E-mail: kameleon@kidscasa.nl

Medewerkers van BSO Sport & Spel

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Opvangmogelijkheden Sport & Spel

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie geen opvang)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. (beperkte mogelijkheden!)

Voor alle kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads meer informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,50 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (BSO)
  € 7,51
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (BSO)
  € 7,70
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (BSO)
  € 7,88

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: