Zeijen, de Zeijerhoogte

Ubbenaseweg 7
9491 AA Zeijen
0592 67 55 32

Locatie BSO de Zeijerhoogte

De Zeijerhoogte is een kleine buitenschoolse opvang in de multifunctionele accommodatie in het dorp Zeijen. De buitenschoolse opvang en de school zijn gevestigd in hetzelfde gebouw en zijn onderdeel van het kindcentrum Zeijen (Zie het filmpje onder de volgende link: Kindcentrum-Zeijen) De verschillende partijen in de Zeijerhoogte werken vanuit een gezamenlijke pedagogische visie.

BSO de Zeijerhoogte kan dagelijks maximaal 25 kinderen opvangen waardoor het kleinschalige karakter gewaarborgd is. De buitenschoolse opvang heeft de beschikking over 1 lokaal en is ingericht als gezellige en uitdagende speelruimte. We spelen graag en veel buiten op het ruime schoolplein. Aan het einde van de schooldag is er tijd om iets te eten en te drinken. Daarna bieden onze enthousiaste pedagogisch medewerkers diverse activiteiten aan. Uiteraard kunnen de kinderen zelf kiezen of ze hieraan mee willen doen.

Sport & Spel BSO

Op dinsdag en donderdag staan de activiteiten op de buitenschoolse opvang in het teken van Sport & Spel. De medewerkers zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Bij mooi weer kan het sportveld gebruikt worden en bij minder mooi weer kan er volop gespeeld worden in de grote sportzaal. Dit alles onder begeleiding van gekwalificeerde medewerkers met een sportachtergrond. Kortom, lekker bewegen en sporten. Maar niets moet!

BSO de Zeijerhoogte is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. De voorschoolse opvang wordt op maandag, woensdag en donderdag aangeboden.

Ubbenaseweg 7
9491 AA Zeijen
Tel. 0592-67 55 32

Medewerkers van BSO de Zeijerhoogte

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Opvangmogelijkheden bij BSO de Zeijerhoogte

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • Profijtpakket - Opvang op twee of meer vaste middagen (schoolweken) en twee of meer hele dagen (vakantieweken) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en geen opvang gedurende 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. De mogelijkheden voor flexibele opvang zijn afhankelijk van de ruimte op de groepen (er moet voor een flexibele plaatsing een plekje voor de volledige week worden vrijgehouden) en zijn daarmee zeer beperkt!

Voor meer informatie, kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads meer informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,29 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

Door de werking van de kinderopvangtoeslag is het voor bijna alle ouders verreweg het goedkoopst om gebruik te maken van het Profijt pakket. Onze medewerkers helpen u graag met eventuele proefberekeningen.

 • Bruto uurtarief Profijtpakket BSO
  € 7,27
 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (BSO)
  € 7,77
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (BSO)
  € 7,96
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (BSO)
  € 8,15

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: