Groningen, de Grote Beer

Grote Beerstraat 175,
9742 RG Groningen
050 577 2722

Locatie KDV de Grote Beer – Groningen

Kinderdagverblijf De Grote Beer te Groningen ligt in de wijk Paddepoel en bestaat uit 3 groepen: De babygroep waar we kinderen opvangen van 3 tot  ongeveer 18 maanden. De dreumesgroep waar kinderen verblijven in de leeftijd van 18 maanden tot ongeveer 3 jaar en de Peutergroep voor kinderen van 3 tot 4 jaar. De leeftijden kunnen iets afwijken omdat we voornamelijk kijken naar wat de kinderen aankunnen en waar ze aan toe zijn.  Zo kunnen de kinderen zich in hun eigen tempo binnen hun eigen leeftijdsgroep ontwikkelen.

We beginnen en eindigen de dagen in het centrale deel van het kinderdagverblijf. Hier bevindt zich een ruime speelhal met diverse rijdende materialen, waar de kinderen uitgebreid kunnen spelen en waar diverse activiteiten plaats vinden. In de centrale hal is een apart deel gecreëerd waar onze pedagogisch medewerkers met een klein groepje kinderen specifieke activiteiten kunnen ondernemen, op het gebied van lezen, knutselen, puzzelen etc.

Buiten is de tuin met speelmateriaal, een zandbak, klimhut en een glijbaan. De groepen maken hier om en om gebruik van. De andere groep gaat er dan lekker op uit met de bolderwagens richting park, speeltuin, of heerlijk een eindje wandelen in de buurt.

Het professionele en gezellige team van kinderopvang de Grote Beer staat iedere dag weer klaar om uw kinderen een dag vol aandacht en plezier in een vertrouwde omgeving te bieden.

Opvangmogelijkheden bij KDV de Grote Beer

Voor alle kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads de juiste informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,50 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

Medewerkers van KDV Grote Beer

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

 • Renee
  Renee pm'er
 • Viodalis
  Viodalis pm'er
 • Lieke
  Lieke pm'er
 • Minke
  Minke pm'er
 • Shank
  Shank pm'er
 • Nanda
  Nanda pm'er
 • Charmaine
  Charmaine pm'er

 • Bruto uurtarief (KDV)
  € 7,60
   

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: