Groningen, de Grote Beer

Orionlaan 2
9742 TA Groningen
050 577 2722

Locatie BSO de Grote Beer

Buitenschoolse opvang de Grote Beer is gehuisvest in een ruimte aan de Orionlaan te Groningen. De BSO heeft een royale opvangruimte met een grote glazen pui over de volle breedte van de opvangruimte. De BSO is onderdeel van KDV de grote Beer die aangrenzend in hetzelfde gebouw zit. De BSO heeft 3 afzonderlijke leefruimtes. In deze ruimtes worden maximaal 35 kinderen opgevangen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

De buitenspeelruimte is op de stoep voor de deur en wordt “afgeschermd” door paaltjes aan de zijkanten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van het tegenoverliggende park, speeltuintjes en het Noorderplantsoen in de nabije omgeving. De BSO  ruimte is opgedeeld in hoeken met diverse speelmaterialen.

BSO de Grote Beer werkt met thema’s waar de kinderen op vrijwillige basis aan kunnen deelnemen.

Bij  BSO de Grote Beer bieden we voorschoolse- en naschoolse opvang en sluiten de opvangtijden aan op de roosters waar de basisscholen in de omliggende omgeving mee werken. In schoolvakanties en op andere vrije (marge)dagen van de scholen is BSO de Grote Beer de hele dag geopend.

Opvangmogelijkheden bij BSO de Grote Beer

Voor alle kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads de juiste informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,50 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

Medewerkers van BSO de Grote Beer

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

 • Roeliena
  Roeliena pm'er
 • Chantal
  Chantal pm'er
 • Mireille
  Mireille pm'er
 • Renee
  Renee pm'er
 • Nanda
  Nanda pm'er
 • Viodalis
  Viodalis pm'er

 • Bruto uurtarief (BSO)
  € 6,80
   

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: