Norg, de Hummelkoel

Brink 1
9331 AA Norg
0592 67 55 34 (kies 2)

Locatie PSG de Hummelkoel

Peuterspeelgroep De Hummelkoel is gesitueerd op de begane grond van De Brinkhof in het centrum van Norg. De groepsruimte is ruim, licht en is ingedeeld in verschillende speel-leerhoeken. Als bonus heeft deze groepsruimte een prachtige inpandige zandbak. De eigen groene buitenspeelruimte is voorzien van een klimhuis, schommel en glijbaan.

Wanneer uw kind 2 jaar is, kan het bij peuterspeelgroep de Hummelkoel terecht. De peuterspeelgroep is 4 ochtenden van 8.30 uur tot 11.15 uur per week geopend en heeft 2 groepen. De maandag-woensdaggroep en dinsdag-vrijdaggroep vormen samen de VVE-groep. Om in aanmerking te komen voor een plaatsing in een VVE-groep is een verwijzing van de jeugdverpleegkundige van het CJG nodig.

Medewerkers van PSG de Hummelkoel

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

  • Grietje
    Grietje pm'er

Mogelijkheden bij PSG de Hummelkoel

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 8,54 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten krijgt vergoedt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 0,50 en € 3,00 per uur moeten betalen. Klik op de button hieronder voor rekenvoorbeelden en kijk onder Documenten en Downloads en de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

  • Bruto uurtarief Peuterpakket
    8,54
     

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: