Norg, de Hummelkoel

‘de Hekakker’

Schoolstraat 3
9331 AV Norg
Telefoon: 0592 67 55 34 (kies 2)

Locatie PSG de Hummelkoel

Peuterspeelgroep De Hummelkoel is gevestigd in het gebouw van OBS de Hekakker. De peuterspeelgroep heeft daar de beschikking over een mooi en ruim klaslokaal. De groepsruimte is ruim, licht en is ingedeeld in verschillende speel-leerhoeken. De kinderen spelen daarnaast graag op het afgeschermde speelplein die aan de groepsruimte grenst. Het buitenplein is voorzien van een zandbak en allerlei rijdend spelmateriaal.

Wanneer uw kind 2 jaar is, kan het bij peuterspeelgroep de Hummelkoel terecht. De peuterspeelgroep is 4 ochtenden van 8.30 uur tot 11.15 uur per week geopend en heeft 2 groepen. De maandag-woensdaggroep en dinsdag-vrijdaggroep vormen samen de VVE-groep. Om in aanmerking te komen voor een plaatsing in een VVE-groep is een verwijzing van de jeugdverpleegkundige van het CJG nodig.

Peuterspeelgroep de Hummelkoel
Schoolstraat 3
9331 AV Norg
Telefoon: 0592 675534 (kies 2)

Een indruk van de locatie

Medewerkers van PSG de Hummelkoel

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij PSG de Hummelkoel

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 11,14 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,40 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 11,14
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: