Een, Kids & Co

Norgerweg 18
9342 PH Een
0592 201 245

Welkom bij Kids & Co

In augustus 2016 is kinderopvang Kids&Co in Een van start gegaan; Kids&Co is een zelfstandige kinderopvang, maar werkt nauw met Kidscasa Kinderopvang.

De kleinschalige opvang in MFA De Schans draait inmiddels volop en is onder leiding van Pauline de Vries. In De Schans zijn ook een BSO en een basisschool gevestigd, zodat kinderen van 0 tot 12 jaar onder één dak welkom zijn.

Kids&Co is gespecialiseerd in opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar. Door de kleine groepen (maximaal 8 kinderen) is optimale, individuele aandacht mogelijk. Ook zijn er speciale peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar die 2 dagdelen per week voorbereid worden op het basisonderwijs. De ruimte is optimaal ingericht voor de doelgroep, zodat iedereen lekker kan spelen, eten en slapen, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook is er een fijne ontdektuin met volop ruimte om te rennen en spelen.

Door de kleinschaligheid kunnen we zeer flexibel opvang aanbieden en zijn er verschillende pakketten mogelijk. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Kijk voor meer informatie op www.kidsenco-een.nl, ook te bereiken via info@kidsenco-een.nl of 0592-201245.

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: