Veenhuizen, de Boevenbende

Ir. Mentropweg 72
9341 AT Veenhuizen
0592 385 004

Locatie BSO de Boevenbende

Op een centrale plek in het dorp is Kindcentrum SPEEL en LEER gehuisvest, waar kinderen van 0-13 jaar van 7.00 uur tot 18.30 uur gebruik kunnen maken van onderwijs en opvang.

Kidscasa Kinderopvang De Boevenbende verzorgt de opvang binnen het kindcentrum. De pedagogische werkwijze van onderwijs & opvang zijn op elkaar afgestemd en waar mogelijk organiseren we gezamenlijke activiteiten. Dit aanbod wordt verzorgd vanuit een gezamenlijk opgestelde visie en twee teams die optimaal samenwerken, zodat ouders met een gerust hart hun kind kunnen brengen en kinderen met plezier de dag doorbrengen. Onderwijs en opvang versterken elkaar op het gebied van het inhoudelijke aanbod, kwaliteit en dienstverlening naar ouders en kinderen

De Buitenschoolse opvang van De Boevenbende bied opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. gezamenlijk met het kinderdagverblijf van de Boevenbende worden de kinderen in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte opgevangen. waar de kinderen na schooltijd en in schoolvakanties lekker kunnen bijkomen en eventueel mee kunnen doen aan een activiteit. Maar niets moet!
Rondom het gebouw is een riante speelplaats waar de kinderen lekker kunnen fietsen, schommelen in het zand spelen of om op avontuur te gaan.

Bij De Boevenbende bieden we voorschoolse- en naschoolse opvang en sluiten de opvangtijden aan op het rooster van het Kindcentrum SPEEL en LEER. In schoolvakanties en op andere vrije (marge)dagen van de scholen is De Boevenbende de hele dag geopend en worden er activiteiten, vaak rondom een thema, georganiseerd voor elke leeftijdscategorie.

De Boevenbende
Ir. Mentropweg 72
9341 AT Veenhuizen
Telefoon: 0592-38 50 04
E-mail: boevenbende@kidscasa.nl

Medewerkers van BSO de Boevenbende

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Opvangmogelijkheden bij BSO de Boevenbende

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie geen opvang)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. (beperkte mogelijkheden!)

Voor alle kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads meer informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,50 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (BSO)
  € 7,51
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (BSO)
  € 7,70
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (BSO)
  € 7,88

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: