Haulerwijk, de Vuurtoren

Laweijstraat 17
8433 KE Haulerwijk
0516 422 524

Locatie KDV de Vuurtoren

De Vuurtoren is gevestigd in een centraal pand in Haulerwijk. De Vuurtoren maakt deel uit van de Brede school de Laweij die tegenover het pand van de Vuurtoren staat. Deze kleinschalige locatie heeft een relatief klein team van pedagogisch medewerkers, waardoor er een nauwe verbinding is tussen kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en de Brede school de Laweij.

Het kinderdagverblijf van De Vuurtoren biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het gebouw heeft van binnen een huiselijke uitstraling. De groepsruimten van het kinderdagverblijf zijn kindvriendelijk ingericht met verschillende speelhoeken en nodigen kinderen uit tot spelen. Achter en voor het gebouw is een mooie afgeschermde speelplaats aanwezig die is opgesplitst in twee delen. Een deel voor het kinderdagverblijf en een groot deel voor de buitenschoolse opvang.

Op De Vuurtoren werken wij middels een vaste dagindeling. Een vaste dagindeling biedt de kinderen houvast, veiligheid en structuur. Binnen deze dagindeling is veel ruimte voor activiteiten op het gebied van muziek, buiten spelen, creativiteit en beweging. In samenwerking met de Brede school de Laweij worden er regelmatig diverse activiteiten georganiseerd.

De Vuurtoren
Laweijstraat 17
8433 KE Haulerwijk
Telefoon: 0516-42 25 24
E-mail: vuurtoren@kidscasa.nl

Medewerkers van KDV de Vuurtoren

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

 • Hennie
  Hennie pm'er

Opvangmogelijkheden van KDV de Vuurtoren

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie geen opvang)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. (beperkte mogelijkheden!)

Voor alle kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads de juiste informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,50 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (KDV)
  € 8,12
   
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (KDV)
  € 8,32
   
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (KDV)
  € 8,54
   
 • Bruto uurtarief Flexibele opvang (KDV)
  € 9,34

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: