Veenhuizen, de Boevenbende

Veenhuizen, De Boevenbende
Ir. Mentropweg 72
9341 AT Veenhuizen
0592 385 004

Locatie KDV de Boevenbende

Op een centrale plek in het dorp is Kindcentrum SPEEL en LEER gehuisvest, waar kinderen van 0-13 jaar van 7.00 uur tot 18.30 uur gebruik kunnen maken van onderwijs en opvang.

Kidscasa Kinderopvang De Boevenbende verzorgt de opvang binnen het kindcentrum. De pedagogische werkwijze van onderwijs & opvang zijn op elkaar afgestemd en waar mogelijk organiseren we gezamenlijke activiteiten. Dit aanbod wordt verzorgd vanuit een gezamenlijk opgestelde visie en twee teams die optimaal samenwerken, zodat ouders met een gerust hart hun kind kunnen brengen en kinderen met plezier de dag doorbrengen. Onderwijs en opvang versterken elkaar op het gebied van het inhoudelijke aanbod, kwaliteit en dienstverlening naar ouders en kinderen.

Het kinderdagverblijf van De Boevenbende biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Gezamenlijk met de peuterspeelgroep van de Boevenbende worden de kinderen in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte opgevangen. Rondom het gebouw is een riante speelplaats waar de kinderen lekker kunnen fietsen, schommelen in het zand spelen of om op avontuur te gaan.

In samenwerking met de Peuterspeelgroep wordt er gewerkt volgens de VVE methode Piramide. De VVE methode Piramide stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld. Piramide biedt elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Peuterspeelgroep De Boevenbende is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend geopend.
Kinderdagverblijf de Boevenbende is alle dagen geopend.

De Boevenbende
Ir. Mentropweg 72
9341 AT Veenhuizen
Telefoon: 0592-38 50 04
E-mail: boevenbende@kidscasa.nl

Medewerkers van  KDV de Boevenbende

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Opvangmogelijkheden van KDV de Boevenbende

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • Profijtpakket - Opvang op 2 of meer vaste dag(en)gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) of dagdeel gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie geen opvang)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. De mogelijkheden voor flexibele opvang zijn afhankelijk van de ruimte op de groepen (er moet voor een flexibele plaatsing een plekje voor de volledige week worden vrijgehouden) en zijn daarmee zeer beperkt!

Voor meer kenmerken en plaatsingsvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads de juiste informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,35 en € 2,75 per uur zijn! Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

Door de werking van de kinderopvangtoeslag is het voor bijna alle ouders verreweg het goedkoopst om gebruik te maken van het Profijt pakket. Onze medewerkers helpen u graag met eventuele proefberekeningen.

 • Bruto uurtarief Profijtpakket KDV
  € 8,46
 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (KDV)
  € 8,74
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (KDV)
  € 8,95
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (KDV)
  € 9,18

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: