Peize, ’t Spectrum

Hereweg 1D
9321 CL Peize
06 11399181

Locatie PSG ’t Spectrum

Peuterspeelgroep ’t Spectrum is samen met  openbare basisschool ’t Spectrum en BSO ’t Spectrum gehuisvest in kindcentrum ’t Spectrum. Centraal gelegen tussen de tennisbanen, de sporthal en het voetbalveld van Peize.

PSG ’t Spectrum biedt peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De Peuterspeelgroep heeft een mooi, licht en modern lokaal tot haar beschikking midden in het kindcentrum, die is voorzien van verschillende speel-leerhoeken. De peuterspeelgroep beschikt over een sanitaire ruimte, die gedeeld wordt met de kleuterklassen. De kinderen van de peuterspeelgroep kunnen ook gebruik maken van het speellokaal. Aan alle zijden van het gebouw zijn mooie buitenspeelplekken met veel groen, een zandbak, etc. Er is een mooi groot en afgeschermd buitenspeelplein speciaal voor de peuters met een glijbaan, speeltoestel en van alles aan rijdend materiaal. De kinderen spelen graag buiten en kunnen zich hier heerlijk uitleven en hun energie kwijt.

Naast de momenten van vrij spel worden ook gerichte activiteiten aangeboden die aansluiten bij de leeftijd, de ontwikkeling en de interesses van de kinderen. De groepsruimte wordt s ’middags en in de vakanties gebruikt door BSO ’t Spectrum.

Naast een plaatsing in de reguliere peuterspeelgroep is het bij Peuterspeelgroep ’t Spectrum ook mogelijk om kinderen met een VVE-indicatie te plaatsen. Om in aanmerking te komen voor een plaatsing in een VVE-groep is een verwijzing van de jeugdverpleegkundige van het CJG nodig.

PSG ’t Spectrum is voor kinderen vanaf 2 jaar en is 4 dagdelen per week geopend en heeft twee groepen (maandagochtend-donderdagochtend en dinsdagochtend-vrijdagochtend).

Peuterspeelgroep ’t Spectrum
Hereweg 1D
9321 CL Peize

Medewerkers van PSG ’t Spectrum

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij PSG ’t Spectrum

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 11,14 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,40 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 11,14
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: