Roden, Peuterspeelgroep de Marke

Molenweg 1a
9301JD Roden

Tel. direct: 050 5039038

Locatie PeuterSpeelGroep de Marke

Op een centrale plek in het dorp is het nieuwe Kindcentrum de Marke gehuisvest, waar kinderen van 2-13 jaar van 7.00 uur tot 18.30 uur gebruik kunnen maken van onderwijs en opvang.

Kidscasa Kinderopvang verzorgt de Peuteropvang en Buitenschoolse opvang binnen het kindcentrum de Marke. Kidscasa Kinderopvang verzorgt al meer dan 30 jaar de kinderopvang en het peuterspeelzaalwerk in de gemeente Noordenveld. De pedagogische werkwijze van onderwijs & opvang zijn op elkaar afgestemd en waar mogelijk organiseren we gezamenlijke activiteiten. Dit aanbod wordt verzorgd teams die optimaal samenwerken, zodat ouders met een gerust hart hun kind kunnen brengen en kinderen met plezier de dag doorbrengen. Onderwijs en opvang versterken elkaar op het gebied van het inhoudelijke aanbod, kwaliteit en dienstverlening naar ouders en kinderen.

De peuterspeelgroep van de Marke biedt peuteropvang voor de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De kinderen worden in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte opgevangen. Rondom het gebouw is een riante speelplaats waar de kinderen lekker kunnen fietsen, schommelen in het zand spelen of om op avontuur te gaan.

Op peuterspeelgroep de Marke wordt er gewerkt volgens de VVE methode Piramide. De VVE Methode Piramide stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld. Piramide biedt elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Peuterspeelgroep de Marke is op maandag- t/m vrijdagochtend geopend.

Neem een kijkje binnen bij de PSG de Marke

Medewerkers van PSG de Marke

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij PSG de Marke

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 11,14 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,40 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 11,14
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: