Nieuw-Roden, ’t Drempeltje

Roderweg 86
9311 PB Nieuw Roden
0592 67 55 34 ( kies 1)

Locatie PSG ’t Drempeltje

Peuterspeelgroep ’t Drempeltje is al sinds vele jaren gevestigd in het Dorpshuis Nij-Roon in Nieuw Roden. Hier heeft de peuterspeelgroep beschikking over een eigen ruimte aan de achterkant van het gebouw met een beschut speelplein. De groepsruimte is licht en is ingedeeld in verschillende speel-leerhoeken.

Wanneer uw kind 2 jaar is, kan uw kind bij peuterspeelgroep ’t Drempeltje terecht. De peuterspeelgroep is geopend van maandag t/m vrijdagochtend en op dinsdagmiddag.
Naast de reguliere peuterspeelgroep zijn er op ’t Drempeltje twee ochtendgroepen, die samen de VVE groep van vier dagdelen vormen. Om in aanmerking te komen voor een plaatsing in een VVE-groep is een verwijzing van de jeugdverpleegkundige van het CJG nodig.

Combinaties van de volgende dagen zijn bij ’t Drempeltje mogelijk:
– maandagochtend en woensdagochtend;
– dinsdagochtend en vrijdagochtend;
– dinsdagmiddag en donderdagochtend.

PSG ’t Drempeltje
Roderweg 86
9311 PB Nieuw Roden
Tel. 0592 67 55 34 ( kies 1)

Medewerkers van PSG ’t Drempeltje

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij ’t Drempeltje

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 11,14 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,40 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 11,14
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: