Oldekerk, ’t Beukenootje

Beukenlaan 2
9821 PJ Oldekerk
0594- 507021

Locatie PSG ’t Beukenootje

Peuterspeelgroep ‘t Beukenootje is gezamenlijk met het Kinderdagverblijf gehuisvest op een prachtige rustige locatie in een woonwijk in Oldekerk.
De Peuterspeelgroep heeft een eigen ingang, een prachtige voorleeshoek en biedt voldoende ruimte voor diverse activiteiten. Aangrenzend aan de groepsruimte is er een buitenspeelplaats met zandbak aan de voorzijde van het pand. Aan de zijkant van het pand bevindt zich nog een grote groene speelplaats die kinderen uitdaging tot heerlijk spel biedt en gedeeld wordt met het kinderdagverblijf.

De Peuterspeelgroep is geopend op de maandag- en de woensdagochtend van 8.45 uur -11.45 uur.

’t Beukenootje
Beukenlaan 2
9821 PJ Oldekerk
Telefoon Locatie: 0594-50 70 21

Medewerkers van PSG ’t Beukenootje

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden PSG ’t Beukenootje

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 11,14 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,40 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 11,14
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: