Nieuw-Roden, de Poolster

Zevenhuisterweg 3
9311 VA Nieuw-Roden
050 502 57 92 (kies 3)

Locatie BSO de Poolster

OBS De Poolster heeft sinds september 2012 de beschikking over een schitterend nieuw modern en functioneel gebouw. De BSO heeft de beschikking over een eigen ruimte. Het uitgangspunt op school is dat een kind zich veilig voelt, zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. De kinderen leren een positieve houding te hebben naar en respect te tonen voor onze (multiculturele) samenleving, de natuur en het milieu.

Door de opvang voor en na schooltijd inpandig te organiseren kunnen wij goed aansluiten bij deze missie van de Poolster. Het organiseren van opvang op dezelfde locatie als de school is voor kinderen heel erg fijn; op deze manier kunnen ze op één en dezelfde plek blijven voor- en na schooltijd. De juffen en meesters kunnen gemakkelijk even op de BSO naar binnen lopen om te vertellen hoe de dag is verlopen en of er nog bijzonderheden zijn geweest.

BSO de Poolster is een kleinschalige vorm van opvang in een ruimte die zich bevind in de school. De ruimte is ingedeeld met verschillende hoeken die uitnodigingen tot spelen. Daarnaast is er op het grote groene plein van de Poolster voldoende speelruimte om leuke buitenactiviteiten te ondernemen.

De BSO is geopend op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag.

BSO de Poolster
Zevenhuisterweg 3
9311 VA Nieuw-Roden
Telefoon: 050 – 502 57 92 (kies 3)

Neem een kijkje binnen bij BSO de Poolster

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: