Veenhuizen, de Boevenbende

Ir. Mentropweg 72
9341 AT Veenhuizen
0592 67 55 34 ( kies 7)

Locatie PSG de Boevenbende

Op een centrale plek in het dorp is Kindcentrum SPEEL en LEER gehuisvest, waar kinderen van 0-13 jaar van 7.00 uur tot 18.30 uur gebruik kunnen maken van onderwijs en opvang.

Kidscasa Kinderopvang De Boevenbende verzorgt de opvang binnen het kindcentrum. De pedagogische werkwijze van onderwijs & opvang zijn op elkaar afgestemd en waar mogelijk organiseren we gezamenlijke activiteiten. Dit aanbod wordt verzorgd vanuit een gezamenlijk opgestelde visie en twee teams die optimaal samenwerken, zodat ouders met een gerust hart hun kind kunnen brengen en kinderen met plezier de dag doorbrengen. Onderwijs en opvang versterken elkaar op het gebied van het inhoudelijke aanbod, kwaliteit en dienstverlening naar ouders en kinderen.

Het kinderdagverblijf van De Boevenbende bied opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Gezamenlijk met de peuterspeelgroep van de Boevenbende worden de kinderen in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte opgevangen. Rondom het gebouw is een riante speelplaats waar de kinderen lekker kunnen fietsen, schommelen in het zand spelen of om op avontuur te gaan.

In samenwerking met de Peuterspeelgroep wordt er gewerkt volgens de VVE methode Piramide. De VVE Methode Piramide stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld. Piramide biedt elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Peuterspeelgroep De Boevenbende is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend geopend.
Kinderdagverblijf de boevenbende is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag de gehele dag geopend.

Peuterspeelgroep de Boevenbende
Ir. Mentropweg 72
9341 AT Veenhuizen
Telefoon: 0592 67 55 34 (kies 7)

Medewerkers van PSG de Boevenbende

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij PSG de Boevenbende

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 8,87 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 0,50 en € 3,00 per uur moeten betalen. Klik op de button hieronder voor rekenvoorbeelden en kijk onder Documenten en Downloads en de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

  • Bruto uurtarief Peuterpakket
    8,87

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: