Groningen, Little World

Taco Mesdagplein 5,
9718 KE Groningen
050 402 89 81

Locatie KDV Little World – al vanaf 2001 een begrip in Groningen

Kinderopvang bij Little World betekent een warme en liefdevolle omgeving, waarin kinderen op een respectvolle manier de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen in hun eigen tempo.

Door onze kleinschaligheid bieden wij opvang in een vertrouwde, veilige en huiselijke sfeer.

De kinderen geborgenheid geven en dat ze zich gezien en gehoord voelen, zijn voor ons hierbij de belangrijkste voorwaarden.

Elk kind is uniek!
En daar zijn wij ons erg van bewust. Om elk kind te kunnen bieden wat hij/zij nodig heeft moet je als kinderdagverblijf niet alleen naar het geheel kijken, maar ook naar het kind als individu.
En daar willen we graag aan bijdragen door onze kinderen een rijke leeromgeving aan te bieden en een mooie bijdrage te leveren aan het positieve zelfbeeld en het zelfvertrouwen van ieder kind.

Opvangmogelijkheden van KDV Little World

Bij KDV Little World zijn alle kosten voor uitstapjes en verzorging (o.a. Pampers luiers) onderdeel van de te betalen kosten.

Voor alle kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads de juiste informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,50 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

Medewerkers van KDV Little World

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

 • Sanne
  Sanne pm'er
 • Ilona
  Ilona pm'er
 • Anke
  Anke pm'er
 • Chantal
  Chantal pm'er
 • Marian
  Marian pm'er

 • Bruto uurtarief
  € 8,15
   

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: