Norg, De Triangel
Eenerstraat 52-A
9331 HD Norg
Telefoon: 0592-67 55 35

Norg, de Triangel

De Triangel is gehuisvest in het bewegingscentrum in Norg. Gelegen aan de rand van het dorp, naast het zwembad en vlakbij het bos. De Buitenschoolse opvang van de De Triangel biedt opvang voor kinderen van 4-12 jaar en is een Sport & Spel locatie met de nadruk op sportieve activiteiten. Onder leiding van een pedagogisch medewerker met een sportopleiding zijn de kinderen sportief bezig, waarbij plezier voorop staat.

De twee eigen groepsruimtes bevinden zich op de bovenverdieping van het Bewegingscentrum in de westhoek van het gebouw, die we dan ook tijdens marge- en vakantiedagen volledig voor onszelf hebben. In de gezellige en huiselijk ingerichte groepsruimtes kunnen de kinderen na schooltijd lekker bijkomen. De kinderen van de Buitenschoolse opvang krijgen de mogelijkheid om elke dag aan te sluiten bij een sportactiviteit in een van de sportzalen of kunnen buiten mee doen aan een bewegingsactiviteit.

Om het gebouw is een ruim afgeschermde buitenspeelplaats aanwezig met mooie speeltoestellen, een sportveldje, veel groen en gezellige zitjes waar vele leuke activiteiten plaats vinden.
Tevens worden er regelmatig uitstapjes gemaakt naar het naastgelegen bos.

Kidscasa Kinderopvang zorgt door middel van busjes voor het vervoer van de kinderen van en naar de scholen. Indien afgesproken met de ouders mogen de oudste kinderen ook zelfstandig komen, zelf naar huis gaan of bijvoorbeeld zelf naar een sportvereniging gaan.

Bij De Triangel bieden we voorschoolse- en naschoolse opvang en sluiten de opvangtijden aan op het continurooster waar de basisschool in Norg mee werkt. In schoolvakanties en op andere vrije (marge)dagen van de school is De Triangel de hele dag geopend en worden er veel activiteiten, vaak rondom een thema, georganiseerd voor elke leeftijdscategorie.

De Triangel
Eenerstraat 52-A
9331 HD Norg

Telefoon: 0592 67 55 35
E-mail: triangel@kidscasa.nl

Contactformulier de Triangel

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven