Haulerwijk, de Vuurtoren

De Vuurtoren is gevestigd in een centraal pand in het dorp Haulerwijk. De Vuurtoren maakt deel uit van de Brede school de Laweij die tegenover het pand van de Vuurtoren staat. Deze Kleinschalige locatie heeft een relatief klein team van pedagogisch medewerkers, waardoor er een nauwe verbinding ontstaat tussen kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en de Brede school de Laweij.

De Buitenschoolse opvang op De Vuurtoren biedt opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het gebouw heeft van binnen een huiselijke en frisse uitstraling. Achter en voor het gebouw is een mooie afgeschermde speelplaats aanwezig die is opgesplitst in twee delen. Een deel voor het kinderdagverblijf en een groot deel voor de buitenschoolse opvang met veel groen en mooie speeltoestellen.

Met een geheel eigen sfeer en inrichting is het echt vrije tijd voor de kinderen. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een liefdevolle, gezellige en huiselijke opvang voor de kinderen. Door een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van knutselen, bewegen en muziek is er voor ieder wat wils. Maar niets Moet!

BSO de Vuurtoren is 5 middagen per week geopend en biedt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ook voorschoolse opvang aan. In schoolvakanties en op margedagen kunnen de kinderen de gehele dag opgevangen worden.

Laweijstraat 17
8433 KE Haulerwijk
Telefoon: 0516 – 42 25 24
E-mail: vuurtoren@kidscasa.nl

Contactformulier de Vuurtoren

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven