Referenties

 • Voor ons is Dinges vooral huiselijkheid. Mooie, moderne en toch knusse ruimtes, met allerhande hoekjes om te spelen, ook buiten! De leidsters zijn creatief, betrokken en bieden vooral veiligheid en plezier! Kortom: KDV Dinges is een plaats waar je je kind graag heen brengt.

  Henriët Bouter
  Henriët Bouter Ouder
 • Ruim 7 jaar geleden hebben we gekozen voor kinderopvang bij Kidscasa. We zijn nog steeds erg blij met deze keuze. Onze kinderen gaan met plezier naar het kdv/bso. De kleinschalige locatie met veel aandacht voor de kinderen maakt deze kinderopvang tot een vertrouwde plek om je kinderen naar toe te brengen.

  Liset de Wildt
  Liset de Wildt Ouder
 • Spelen op de speelzaal is leren in een vertrouwde, prettige omgeving. De pedagogisch medewerksters besteden veel aandacht aan de sociale en persoonlijke ontwikkeling van onze zoon. Hij heeft het er enorm naar zijn zin!

  Mark en Veronie de Blaauw
  Mark en Veronie de Blaauw Ouder
 • De Hummelkoel is een hele fijne plek voor de kleintjes. De sfeer is huiselijk, positief, gemoedelijk en zeer laagdrempelig. De leidsters zijn bevlogen, hebben veel liefde en oog voor de individuele behoeften van de kinderen, zorgen ervoor dat zij zich thuis voelen, maar ook zich blijven ontwikkelen. De zandbak binnen is echt fantastisch.

  M. Wijnands
  M. Wijnands Ouder
 • Vanaf dat onze kinderen 12 weken oud waren gaan ze al naar de Vuurtoren in Haulerwijk en inmiddels zijn ze 9 en 7 jaar oud en gaan er nog elke week met plezier heen. Op de Vuurtoren is altijd vakkundig personeel. Op het kinderdagverblijf wordt gebruik gemaakt van Piramide, waarin de ontwikkeling van kinderen wordt gevolgd en waar deze ontwikkeling wordt gestimuleerd. Het is voor de kinderen dus niet meer nodig nog naar een peuterspeelzaal te gaan. Verder is er op de Vuurtoren voldoende spelmateriaal binnen en een heerlijke tuin met speeltoestellen buiten. Tijdens vakanties zijn er uitstapjes, wordt er buiten met water gespeeld of lekker cup cakes of pannenkoeken gebakken. M.u.v. de kerstvakantie is de Vuurtoren altijd open, bij ziekte van een leidster komt er vervanging, je hoeft je als ouders dus nooit zorgen over de opvang te maken.

  A. Cordes
  A. Cordes Ouder
 • Toen ik zwanger was zijn we bij de Vlieger gaan kijken omdat we op zoek waren naar een goede en betrouwbare opvang. We hadden er direct een goed gevoel over. Nu zijn we ongeveer 2,5 jaar verder en vanaf dag 1 is gebleken dat we de juiste keuze hebben gemaakt! We brengen ons kind graag naar de Vlieger,en zij gaat graag naar de Vlieger, in de wetenschap dat ze er liefdevol en professioneel opgevangen wordt.  

  R. Kamps
  R. Kamps Ouder