Norg, De Triangel
Eenerstraat 52-A
9331 HD Norg
Telefoon: 0592-67 55 35

Norg, de Triangel

De Triangel is gehuisvest in het bewegingscentrum in Norg. Gelegen aan de rand van het dorp, naast het zwembad en vlakbij het bos. Het kinderdagverblijf van De Triangel biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De ruime groepsruimte van het kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond en heeft van binnen een gezellige en frisse uitstraling en is ingedeeld in verschillende speel-leerhoeken. Voor de allerjongsten ligt het accent vooral op de individuele verzorging en het geven van toegewijde aandacht, waarbij het ritme van thuis zoveel mogelijk wordt gevolgd.

Aangrenzend aan de groepsruimte is een mooie, groene en ruim afgeschermde buitenspeelplaats aanwezig. Buiten spelen is gezond; kinderen leren de seizoenen ervaren, spelen met gevallen bladeren, zand, wind en stampen in de plassen. De kinderen kunnen heerlijk fietsen, graven in de grote zandbak en glijden van de glijbaan. Tevens worden er regelmatig uitstapjes gemaakt naar het naastgelegen bos.

Op de donderdag maken de 3+ kinderen gebruik van de ruimte van de peuterspeelgroep De Hummelkoel op de begaande grond in de Brinkhof, waar een gevarieerd aanbod voor leeftijdsgericht spelmateriaal en activiteiten. Buiten kunnen de kinderen naar hartenlust rennen, fietsen, schommelen en natuurlijk klimmen en klauteren.

De Triangel
Eenerstraat 52-A
9331 HD Norg

Telefoon: 0592-67 55 35
E-mail: triangel@kidscasa.nl

Contactformulier de Triangel

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven