Norg, De Triangel
Eenerstraat 52-A
9331 HD Norg
Telefoon: 0592-67 55 35

Norg, de Triangel

Het kinderdagverblijf van Kidscasa is onlangs verhuisd naar een prachtige, eigen, grote ruimte op de begane grond in het Bewegingscentrum Norg. Deze ruimte is grondig verbouwd zodat het voldoet aan de eisen die de Wet Kinderopvang daaraan stelt.

Ook de naschoolse opvang van Kidscasa heeft haar intrek genomen in het Bewegingscentrum Norg. Leonie Schuiten, algemeen directeur van Kidscasa, is erg enthousiast over deze nieuwe locatie: “We hebben lang gezocht naar een locatie die beter past bij de BSO en gelukkig kwamen we in contact met Froukje van der Wal, eigenaresse van het Bewegingscentrum Norg. Door de handen ineen te slaan kunnen we de kinderen veel leukere activiteiten aanbieden na schooltijd. Deze samenwerking sluit goed aan bij de projecten: “Gezonde School” het “Beweegdorp Norg.”

Ook Froukje heeft erg veel zin in de samenwerking met Kidscasa: “Samen spelen en sporten; kinderen beleven er ontzettend veel plezier aan en dat is het allerbelangrijkste! Onder deskundige begeleiding is het bovendien goed voor hun gezondheid, hun motorische, hun mentale én hun sociale ontwikkeling. Want kinderen zijn dan niet zomaar lekker actief bezig. Spelenderwijs leren ze ook nieuwe technische vaardigheden, samenwerken, grenzen verleggen, omgaan met regels, respect en sportief gedrag”. Wat een vooruitgang dat beide organisaties elkaar hebben gevonden en op enorme enthousiaste wijze sport en opvang gaan combineren.

De Triangel
Eenerstraat 52-A
9331 HD Norg

Telefoon: 0592-67 55 35
E-mail: triangel@kidscasa.nl

Contactformulier de Triangel

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven