Roden, de Oranje Vlieger

Groene Zoom 6-8
9301 SJ Roden
0592 67 55 34 ( kies 5)

Locatie PSG de Oranje Vlieger

Binnen locatie de Vlieger zijn twee peuterspeelgroepen gehuisvest, waaronder peuterspeelgroep de Oranje Vlieger. Deze groep heeft de beschikking over een ruim opgezette groepsruimte. De ruimte is uitdagend ingericht met verschillende speelleerhoeken en biedt de kinderen veel spelmogelijkheden. De ruimte is licht en zonnig en bevindt zich aan de voorkant van het gebouw.

De Oranje Vlieger is voor kinderen vanaf 2 jaar geopend van maandag- t/m vrijdagochtend van 8.45 uur tot 11.30 uur.

Groene Zoom 6-8
9301 SJ Roden
Tel. 0592-67 55 34 (kies 5)

Medewerkers van PSG de Oranje Vlieger

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij PSG de Oranje Vlieger

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 9,43 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 1,05 en € 3,50 per uur moeten betalen voor de peuteropvang. Kijk op de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

 • Bruto uurtarief Peuterpakket
  € 9,43
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: