Peuterspeelgroep de Rode Kameleon
Esweg 2A
9321 BN Peize
Telefoon: 0592 - 675 534 in keuzemenu: kies 4

Peuterspeelgroep de Rode Kameleon

De Kameleon is gehuisvest in het Multifunctionele gebouw De Essen. Gelegen aan de rand van Peize. De Kameleon biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De locatie bestaat uit twee kinderdagverblijf-groepen en twee peuterspeelgroepen. Alle groepsruimten in het gebouw zijn te bereiken via de centrale speelhal in het midden van het gebouw.

De Rode peuterspeelgroep heeft een grote lichte ruimte die voorzien is van verschillende speel-leerhoeken. Zo staat er binnen in de groepsruimte een prachtig speelhuis met glijbaan en beschikt de Rode Kameleon over een eigen sanitaire ruimte. Aan de achterzijde van het gebouw is een mooi groot en afgeschermd buitenspeelplein met veel groen, een zandbak, glijbaan en ander rijdend materiaal aanwezig. De Kinderen spelen graag buiten en kunnen zich hier heerlijk uitleven en hun energie kwijt. Het buitenspeelplein wordt gedeeld met de andere groepen van de Kameleon. Naast de momenten van vrij spel worden ook gerichte activiteiten aangeboden die aansluiten bij de leeftijd, de ontwikkeling en de interesses van de kinderen.

De Rode Kameleon is voor kinderen vanaf 2 jaar van maandag- t/m donderdagochtend van 8.45 uur tot 11.30 uur geopend. De peuterspeelgroep heeft twee groepen (maandagmorgen-woensdagmorgen en dinsdagmorgen-donderdagmorgen).

 

Contactformulier de Rode Kameleon

Dit is een algemeen contactformulier. Direct aanmelden kan via de oranje knop rechtsboven.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven