Peuterspeelgroep de Boevenbende
Ir. Mentropweg 72
9341 AT Veenhuizen
Telefoon: 0592 - 38 50 04

Peuterspeelgroep de Boevenbende

Op een centrale plek in het dorp is Kindcentrum SPEEL en LEER gehuisvest, waar kinderen van 0-13 jaar van 7.00 uur tot 18.30 uur gebruik kunnen maken van onderwijs en opvang.

Kidscasa Kinderopvang De Boevenbende verzorgt de opvang binnen het kindcentrum. De pedagogische werkwijze van onderwijs & opvang zijn op elkaar afgestemd en waar mogelijk organiseren we gezamenlijke activiteiten. Dit aanbod wordt verzorgd vanuit een gezamenlijk opgestelde visie en twee teams die optimaal samenwerken, zodat ouders met een gerust hart hun kind kunnen brengen en kinderen met plezier de dag doorbrengen. Onderwijs en opvang versterken elkaar op het gebied van het inhoudelijke aanbod, kwaliteit en dienstverlening naar ouders en kinderen.

Het kinderdagverblijf van De Boevenbende bied opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Gezamenlijk met de peuterspeelgroep van de Boevenbende worden de kinderen in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte opgevangen. Rondom het gebouw is een riante speelplaats waar de kinderen lekker kunnen fietsen, schommelen in het zand spelen of om op avontuur te gaan.

In samenwerking met de Peuterspeelgroep wordt er gewerkt volgens de VVE methode Piramide. De VVE Methode Piramide stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld. Piramide biedt elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Peuterspeelgroep De Boevenbende is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend geopend.
Kinderdagverblijf de boevenbende is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag de gehele dag geopend.

Contactformulier De Boevenbende

Dit is een algemeen contactformulier. Direct aanmelden kan via de oranje knop rechtsboven.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven