Nieuw-Roden, de Poolster

Zevenhuisterweg 3
9311 VA Nieuw-Roden
Telefoon: 0592 67 55 34  (kies 8)

Locatie PSG de Poolster

PSG de Poolster is gevestigd in het gebouw van OBS de Poolster. De peuterspeelgroep heeft daar de beschikking over een mooi en ruim klaslokaal, die na schooltijd ook wordt gebruikt door de buitenschoolse opvang. De groepsruimte is ingedeeld in verschillende speel-leerhoeken. De kinderen spelen daarnaast graag op het enorme speelplein die gedeeld wordt met de eerste groepen van de basisschool. Als de peuters buiten spelen hebben ze een hesje aan, zodat ze goed herkenbaar zijn.

Peuterspeelgroep De Poolster is geopend op dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 uur tot 11.15 uur.

De Poolster
Zevenhuisterweg 3,
9311 VA, Nieuw-Roden
0592 67 55 34 (kies 8)

Medewerkers van PSG de Poolster

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mogelijkheden bij de Poolster

Op alle PSG groepen van Kidscasa Kinderopvang bieden we opvang gedurende schoolweken. Dit betekent dat de peuterspeelgroepen open zijn gedurende de 41 weken dat de scholen ook zijn geopend, en dat de peuterspeelgroepen zijn gesloten op alle feestdagen dat de scholen ook gesloten zijn.

Het bruto tarief voor de peuterspeelgroepen is € 8,87 per uur. Netto betaalt u veel minder doordat u via de kinderopvangtoeslag of rechtstreeks van de gemeente een groot deel van de kosten vergoed krijgt. Voor het gros van de ouders betekent dit dat zij netto tussen de € 0,50 en € 3,00 per uur moeten betalen. Klik op de button hieronder voor rekenvoorbeelden en kijk onder Documenten en Downloads en de algemene pagina PSG voor meer informatie over de regelingen en voorwaarden voor Peuterspeelgroepen.

  • Bruto uurtarief Peuterpakket
    8,87

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: