Peize, De Kameleon
Esweg 2A
9321 BN Peize
Telefoon: 050-503 90 39

Peize, de Kameleon

De Kameleon is gehuisvest in het Multifunctionele gebouw De Essen. Gelegen aan de rand van Peize. Het kinderdagverblijf op De Kameleon biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
De locatie bestaat uit twee kinderdagverblijf-groepen en twee peuterspeelgroepen. Alle groepsruimten in het gebouw zijn te bereiken via de centrale speelhal in het midden van het gebouw.

Kinderen worden in een verantwoorde, gezellige en huiselijke sfeer opgevangen. Aan de achterzijde van het gebouw is een mooi groot en afgeschermd buitenspeelplein met veel groen, een zandbak, glijbaan en ander rijdend materiaal aanwezig. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven en hun energie kwijt. Naast de momenten van vrij spel worden ook gerichte activiteiten aangeboden die aansluiten bij de leeftijd, de ontwikkeling en de interesses van de kinderen.

De leeftijdsopbouw van de twee kinderdagverblijf-groepen is verticaal, 0-4 jaar. In een verticale groep groeien kinderen samen op, waardoor vriendschappen op jonge leeftijd al kunnen ontstaan. Ook is het mogelijk broertjes en zusjes in dezelfde groep te plaatsen.

Het is ons doel om voor elke baby, dreumes en peuter een gezellige en leerzame dag in elkaar te zetten. Ervoor te zorgen dat zij met een grote glimlach, vol verhalen en een goed gevoel weer naar huis gaan.

De Kameleon
Esweg 2A
9321 BN Peize
Telefoon: 050-503 90 39

E-mail: kameleon@kidscasa.nl

 

Contactformulier de Kameleon

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven