Hoogeveen, de Tamboerijn
Bentinckslaan 20A
7902 GG Hoogeveen
Telefoon: 0528-23 48 09

Hoogeveen, de Tamboerijn

In het prachtige pand “De oude bibliotheek” zit kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang De Tamboerijn. De groepsruimtes in het gebouw zijn te bereiken via de centrale speelhal. Deze Kleinschalige locatie heeft een relatief klein team van pedagogisch medewerkers, waardoor er een nauwe verbinding is tussen beide groepen en er een soepele overgang mogelijk is. Het kinderdagverblijf heeft een modern ingerichte ruimte waar kinderen worden opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en waar kinderen veel van elkaar kunnen leren. Naast de normale groepsruimte beschikken we ook over de koepel: een super grote en fijne ruimte waar diverse mogelijkheden zijn voor het bewegen op muziek, peutergym en wanneer het slecht weer is om lekker te fietsen, steppen of een bal spel te spelen. Als het even kan dan wordt er buiten gespeeld. Op het grote plein staan diverse kleine speeltoestellen en kunnen de kinderen er heerlijk fietsen of graven in de zandbak.

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers besteden veel aandacht aan de lichamelijke zorg en ontwikkeling, de motoriek en de sociale en taalontwikkeling. Voor de jongste kinderen betekent dit dat er volop ruimte is om te kruipen, te ontdekken en te slapen. Voor de oudere kinderen is er tijd en ruimte om te spelen en te knutselen. Met behulp van de Vroege en Voorschoolse Educatie methode Uk en Puk worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Kinderen worden gestimuleerd om uitdagingen aan te gaan en hierin speelt vriendje Puk een grote rol.

De Tamboerijn
Bentinckslaan 20A
7902 GG Hoogeveen
Telefoon: 0528-23 48 09

E-mail: tamboerijn@kidscasa.nl

 

Contactformulier De Tamboerijn

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven