Haulerwijk, de Vuurtoren

De Vuurtoren is gevestigd in een centraal pand in Haulerwijk. De Vuurtoren maakt deel uit van de Brede school de Laweij die tegenover het pand van de Vuurtoren staat. Deze Kleinschalige locatie heeft een relatief klein team van pedagogisch medewerkers, waardoor er een nauwe verbinding ontstaat tussen kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en de Brede school de Laweij

Het kinderdagverblijf van De Vuurtoren bied opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het gebouw heeft van binnen een huiselijke uitstraling. De groepsruimten van het kinderdagverblijf zijn kindvriendelijk ingericht met verschillende speelhoeken en nodigen kinderen uit tot spelen. Achter en voor het gebouw is een mooie afgeschermde speelplaats aanwezig die is opgesplitst in twee delen. Een deel voor het kinderdagverblijf en een groot deel voor de buitenschoolse opvang.

Op De Vuurtoren werken wij middels een vaste dagindeling, Een vaste dagindeling biedt de kinderen houvast, veiligheid en structuur. Binnen deze dagindeling is veel ruimte voor activiteiten op het gebied van muziek, buiten spelen, creativiteit en beweging. In samenwerking met de Brede school de Laweij worden er regelmatig diverse activiteiten georganiseerd.

De Vuurtoren
Laweijstraat 17
8433 KE Haulerwijk
Telefoon: 0516-42 25 24

E-mail: vuurtoren@kidscasa.nl

Contactformulier de Vuurtoren

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven