Zeijen, BSO de Zeijerhoogte
Ubbenaseweg 7
9491 AA Zeijen
Telefoon: 0592-291 299

Zeijen, de Zeijerhoogte

BSO de Zeijerhoogte

De Zeijerhoogte is een kleine buitenschoolse opvang in de multifunctionele accommodatie in het dorp Zeijen. De buitenschoolse opvang en de school zijn gevestigd in hetzelfde gebouw en zijn onderdeel van het kindcentrum Zeijen (Zie het filmpje onder de volgende link: Kindcentrum-Zeijen)  De verschillende partijen in de Zeijerhoogte werken vanuit een gezamenlijke pedagogische visie.

BSO de Zeijerhoogte kan dagelijks maximaal 25 kinderen opvangen waardoor het kleinschalige karakter gewaarborgd is. De buitenschoolse opvang heeft de beschikking over 1 lokaal en is ingericht als gezellige en uitdagende speelruimte. We spelen graag en veel buiten op het ruime schoolplein. Aan het einde van de schooldag is er tijd om iets te eten en te drinken. Daarna bieden onze enthousiaste pedagogisch medewerkers diverse activiteiten aan. Uiteraard kunnen de kinderen zelf kiezen of ze hieraan mee willen doen.

Sport & Spel BSO

Op dinsdag en donderdag staan de activiteiten op de buitenschoolse opvang in het teken van Sport & Spel. De medewerkers zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Bij mooi weer kan het sportveld gebruikt worden en bij minder mooi weer kan er volop gespeeld worden in de grote sportzaal. Dit alles onder begeleiding van gekwalificeerde medewerkers met een sport achtergrond. Kortom, lekker bewegen en sporten. Maar niets moet!

BSO de Zeijerhoogte is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. De voorschoolse opvang wordt op maandag, woensdag en donderdag aangeboden.

 

Ubbenaseweg 7
9491 AA Zeijen
Tel. 0592-291 299
E-mail: zeijerhoogte@kidscasa.nl

 

Contactformulier BSO de Zeijerhoogte

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven