Veenhuizen, De Boevenbende
Ir. Mentropweg 72
9341 AT Veenhuizen
Telefoon: 0592 - 38 50 04

Veenhuizen, de Boevenbende

Op een centrale plek in het dorp is Kindcentrum SPEEL en LEER gehuisvest, waar kinderen van 0-13 jaar van 7.00 uur tot 18.30 uur gebruik kunnen maken van onderwijs en opvang.

Kidscasa Kinderopvang De Boevenbende verzorgt de opvang binnen het kindcentrum. De pedagogische werkwijze van onderwijs & opvang zijn op elkaar afgestemd en waar mogelijk organiseren we gezamenlijke activiteiten. Dit aanbod wordt verzorgd vanuit een gezamenlijk opgestelde visie en twee teams die optimaal samenwerken, zodat ouders met een gerust hart hun kind kunnen brengen en kinderen met plezier de dag doorbrengen. Onderwijs en opvang versterken elkaar op het gebied van het inhoudelijke aanbod, kwaliteit en dienstverlening naar ouders en kinderen

De Buitenschoolse opvang van De Boevenbende bied opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. gezamenlijk met het kinderdagverblijf van de Boevenbende worden de kinderen in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte opgevangen. waar de kinderen na schooltijd en in schoolvakanties lekker kunnen bijkomen en eventueel mee kunnen doen aan een activiteit. Maar niets moet!
Rondom het gebouw is een riante speelplaats waar de kinderen lekker kunnen fietsen, schommelen in het zand spelen of om op avontuur te gaan.

Bij De Boevenbende bieden we voorschoolse- en naschoolse opvang en sluiten de opvangtijden aan op het rooster van het Kindcentrum SPEEL en LEER. In schoolvakanties en op andere vrije (marge)dagen van de scholen is De Boevenbende de hele dag geopend en worden er activiteiten, vaak rondom een thema, georganiseerd voor elke leeftijdscategorie.

 

De Boevenbende
Ir. Mentropweg 72
9341 AT Veenhuizen
Telefoon: 0592-38 50 04
E-mail: boevenbende@kidscasa.nl

 

Contactformulier de Boevenbende

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven