BSO ‘t Valkhof
Schonauwen 2
9301 SP Roden
Telefoon: 050 – 502 57 92 (kies 1)

Roden, ’t Valkhof

Basisschool ’t Valkhof is een daltonschool en gaat ervan uit dat een kind in staat is verantwoordelijkheid te dragen voor zichzelf en voor zijn omgeving. Dat wordt bereikt als ouders, leerkrachten en het team van de BSO het kind de gelegenheid geven om zich te ontwikkelen tot een vrijdenkende en verantwoordelijke volwassene.  Op ’t Valkhof wil de school ieder kind zoveel mogelijk leren. Daarbij wordt niet alleen gedacht aan het vergroten van kennis maar aan een evenwicht tussen aan de ene kant intellectuele groei en aan de andere kant persoonlijke en sociale groei.

Door de opvang voor en na schooltijd inpandig te organiseren kunnen wij goed aansluiten bij deze missie van ’t Valkhof. Het organiseren van opvang op dezelfde locatie als de school is voor kinderen heel erg fijn; op deze manier kunnen ze op één en dezelfde plek blijven voor- en na schooltijd. De juffen en meesters kunnen gemakkelijk even op de BSO naar binnen lopen om te vertellen hoe de dag is verlopen en of er nog bijzonderheden zijn geweest.

 

Contactformulier ’t Valkhof

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven