Roden, de Hoeksteen

Basisschool de Hoeksteen is een school met met ongeveer tweehonderdtwintig kinderen, verdeeld over negen groepen. De Hoeksteen helpt op een uitdagende en ondersteunende manier de talenten van kinderen ontwikkelen en ziet het als onze belangrijkste taak de kinderen een goede basis mee te geven voor hun toekomst in deze maatschappij. Door de opvang voor en na schooltijd inpandig te organiseren kunnen wij goed aansluiten bij deze missie van de Hoeksteen.

De Hoeksteen heeft nu elf lokalen en drie grote gemeenschappelijke speel/werkruimtes. De BSO heeft de beschikking over twee lokalen waardoor we de groepen op de drukkere dagen op kunnen splitsen. We spelen graag en veel buiten op het ruime schoolplein.

Het organiseren van opvang op dezelfde locatie als de school is voor kinderen heel erg fijn; op deze manier kunnen ze op één en dezelfde plek blijven voor- en na schooltijd. De juffen en meesters kunnen gemakkelijk even op de BSO naar binnen lopen om te vertellen hoe de dag is verlopen en of er nog bijzonderheden zijn geweest.

Contactformulier de Hoeksteen

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven