Oldekerk, de Beuk
Ykesloot 6
9821 TS Oldekerk
Telefoon: 0594-50 70 21

Oldekerk, ’t Beukenootje

BSO de Beuk biedt Buitenschoolse opvang aan kinderen van de CBS de Rehoboth en OBS de Opstap. BSO de Beuk is gevestigd in CBS Rehoboth. De school heeft 9 lokalen, een speellokaal voor de kleuters en diverse nevenruimtes. BSO de Beuk maakt gebruik van de twee lokalen. Beide lokalen zijn erg ruim en voorzien van huiselijk meubilair en voldoende speelmogelijkheden voor zowel de jongere als de oudere kinderen. Binnen CBS de Rehoboth maken we gebruik van de hal, de keuken en het speellokaal. Het buitenterrein is zeer ruim, voorzien van een grote zandbak en diverse speeltoestellen.

Bij de Beuk bieden we voorschoolse- en naschoolse opvang en sluiten de opvangtijden aan op het rooster waar de basisscholen in Oldekerk en omliggende dorpen mee werken. In schoolvakanties en op andere vrije (marge)dagen van de scholen is BSO de Beuk de hele dag geopend en worden er veel activiteiten, vaak rondom een thema, georganiseerd voor elke leeftijdscategorie

BSO de Beuk
Ykesloot 6
9821 TS Oldekerk
Telefoon: 0594 50 70 21

E-mail: beukenootje@kidscasa.nl

Contactformulier ’t Beukenootje

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven