Hoogeveen, de Tamboerijn
Bentinckslaan 20A
7902 GG Hoogeveen
Telefoon: 0528-23 48 09

Hoogeveen, de Tamboerijn

In het prachtige pand “De oude bibliotheek” zit kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang De Tamboerijn. De groepsruimtes in het gebouw zijn te bereiken via de centrale speelhal. Deze Kleinschalige locatie heeft een relatief klein team van pedagogisch medewerkers, waardoor er een nauwe verbinding is tussen KDV en BSO en er een soepele overgang mogelijk is. De buitenschoolse opvang is een Sport & Spel locatie met de nadruk op sportieve activiteiten. Onder leiding van een pedagogisch medewerker met een sportopleiding zijn de kinderen sportief bezig, waarbij plezier voorop staat.

De buitenschoolse opvang heeft de beschikking over een eigen gezellig ingerichte ruimte waar kinderen na een drukke schooldag kunnen bijkomen. Er wordt elke dag gezamenlijk wat gezonds gegeten en gedronken. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit verschillende activiteiten zoals knutselen, een spelletje doen, buiten spelen of gewoon lekker een boekje lezen. Naast de normale groepsruimte beschikt de buitenschoolse opvang ook over de koepel: een hele grote en fijne (sport)ruimte waar diverse sport mogelijkheden zijn of gewoon lekker samen een potje tafelvoetbal of tafeltennis gespeeld kan worden.

De Tamboerijn
Bentinckslaan 20A
7902 GG Hoogeveen
Tel. 0528-23 48 09
E-mail: tamboerijn@kidscasa.nl

Contactformulier De Tamboerijn

Let op: dit contactformulier is voor algemene vragen. U kunt uw kind direct aanmelden middels de button rechtsboven op deze pagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar boven