Peize, de Kameleon

Hereweg 1/d
9321 CE Peize
050 503 90 39

Locatie BSO de Kameleon

Bso de Kameleon is gevestigd in obs het Spectrum aan de Hereweg te Peize. In het Spectrum maakt de BSO gebruik van een lokaal en de gemeenschapsruimte. De Bso heeft een lokaal gezellig ingericht waarbij verschillende speelhoeken gecreëerd zijn waar met divers speelgoed gespeeld kan worden. Tevens word er gebruik gemaakt van het speellokaal en de ruime centrale keuken. De jongste BSO kinderen (de vier- en vijfjarigen) maken op de dinsdag en de donderdagmiddag gebruik van de speelruimte van PSG de Groene groep bij kinderopvanglocatie de Kameleon aann de Esweg te Peize.

Rondom de school ligt een groot speelplein met een zandbak, een tafeltennistafel, een schommel en diverse speeltoestellen. De Bso ligt centraal tussen de voetbalvelden, de tennisbanen en de sporthal. Hier vinden met regelmaat diverse activiteiten plaats. Ook wordt er nauw samengewerkt met Sport en Spel bso de Kameleon. Het bosplan ligt op loopafstand en ook hier is de BSO met regelmaat te vinden.

BSO de Kameleon
Hereweg 1D
9321 CL Peize
Telefoon: 050 503 90 39

Medewerkers van BSO de Kameleon

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Opvangmogelijkheden bij BSO de Kameleon

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • Profijtpakket - Opvang op twee of meer vaste middagen (schoolweken) en twee of meer hele dagen (vakantieweken) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en geen opvang gedurende 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. De mogelijkheden voor flexibele opvang zijn afhankelijk van de ruimte op de groepen (er moet voor een flexibele plaatsing een plekje voor de volledige week worden vrijgehouden) en zijn daarmee zeer beperkt!

Voor meer informatie, kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads meer informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,29 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

Door de werking van de kinderopvangtoeslag is het voor bijna alle ouders verreweg het goedkoopst om gebruik te maken van het Profijt pakket. Onze medewerkers helpen u graag met eventuele proefberekeningen.

 • Bruto uurtarief Profijtpakket BSO
  € 7,27
 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (BSO)
  € 7,77
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (BSO)
  € 7,96
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (BSO)
  € 8,15

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: