Peize, de Kameleon

Hereweg 1/d
9321 CE Peize
050 503 90 39

Locatie BSO de Kameleon

Bso de Kameleon is gevestigd in obs het Spectrum aan de Hereweg te Peize. In het Spectrum maakt de BSO gebruik van een lokaal en de gemeenschapsruimte. De Bso heeft een lokaal gezellig ingericht waarbij verschillende speelhoeken gecreëerd zijn waar met divers speelgoed gespeeld kan worden. Tevens word er gebruik gemaakt van het speellokaal en de ruime centrale keuken. De jongste BSO kinderen (de vier- en vijfjarigen) maken op de dinsdag en de donderdagmiddag gebruik van de speelruimte van PSG de Groene groep bij kinderopvanglocatie de Kameleon aann de Esweg te Peize.

Rondom de school ligt een groot speelplein met een zandbak, een tafeltennistafel, een schommel en diverse speeltoestellen. De Bso ligt centraal tussen de voetbalvelden, de tennisbanen en de sporthal. Hier vinden met regelmaat diverse activiteiten plaats. Ook wordt er nauw samengewerkt met Sport en Spel bso de Kameleon. Het bosplan ligt op loopafstand en ook hier is de BSO met regelmaat te vinden.

BSO de Kameleon
Hereweg 1D
9321 CL Peize
Telefoon: 050 503 90 39
E-mail: kameleon@kidscasa.nl

Medewerkers van BSO de Kameleon

Maak alvast kennis met onze medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

 • Feikje
  Feikje pm-er
 • Miranda
  Miranda pm-er
 • Frenske
  Frenske pm-er
 • Henny
  Henny pm-er

Opvangmogelijkheden bij BSO de Kameleon

Er kan worden gekozen voor verschillende opvangmogelijkheden. Deze hebben alle hun eigen specifieke kenmerken:

 • 51 weken pakket - Opvang op (een) vaste dag(en) gedurende het gehele jaar, ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw)

 • 48 weken pakket - Opvang op een vaste dag gedurende het gehele jaar ook tijdens vakanties (Geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw en 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie geen opvang)

 • 41 weken pakket - Opvang op een vaste dag uitsluitend tijdens 41 schoolweken (Geen opvang tijdens schoolvakanties)

 • Flexibele opvang - Opvang op wisselende tijden en dagen met een vast aantal gemiddelde uren per week. (beperkte mogelijkheden!)

Voor alle kenmerken en randvoorwaarden bij de verschillende mogelijkheden kunt u onder Documenten en Downloads meer informatie vinden.

Onderstaande tarieven zijn Bruto. Iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag ontvangt tussen de 97% en 33% van de brutokosten terug van de overheid middels de kinderopvangtoeslag. Voor het overgrote deel van de ouders en verzorgers betekent dit dat de netto kosten tussen de € 0,50 en € 3,- per uur zijn. Voorbeelden van netto kosten berekeningen zijn te vinden door te klikken op de button onder de tarieven.

 • Bruto uurtarief 51 weken pakket (BSO)
  € 7,51
 • Bruto uurtarief 48 weken pakket (BSO)
  € 7,70
 • Bruto uurtarief 41 weken pakket (BSO)
  € 7,88

Snel naar:

Volg Kidscasa ook op:

Locaties: